اجراي پروژه مشترک باستان‌شناسي زير آب در خليج فارس

به گزارش ميراث آريا (chtn) نيکولاس گاري ليبيس با اشاره به تاريخ و سنت‌ مشترک ايران و يونان خواستار ارتقاي اين فرهنگ مشترک در زمينه‌هاي شعر و شاعري، موسيقي و مناسبات ورزشي و باستان شناسي شد.

اين مقام مسئول به حوادث تاريخي گذشته دو کشور يونان و ايران اشاره کرد و گفت: به رغم همه اين حوادث تاريخي دو کشور مي‌توانند همکاري‌هاي بسيار خوبي در زمينه‌هايي چون؛ هنري، اختراعات و اکتشافات، صنايع دستي، کاشي کاري و سراميک و ... داشته باشند.

وي با بيان اينکه همکاري دو کشور در سالهاي گذشته به دليل نبود دانش کافي و بي اطلاعي از ارزش‌هاي تاريخي ناچيز بوده است اظهار داشت: ما قصد داريم مجموعه‌اي از هزاران شيء تاريخي مربوط به آتن را به يونان بازگردانيم. چرا که اين اشياي تاريخي سمبل شهر يونان به شمار مي‌روند.

گاري ليبيس خواستار همکاري مشترک پيرامون بازسازي و تعمير سنگ‌ها، سراميک و مرمرها و نيز توسعه گردشگري شد و گفت:يونان در بخش باستان شناسي زير آب که در طول40 سال گذشته انجام داده تجارب بسيار خوبي بدست آورده است.

سفير يونان در ادامه گفت:اميد است پروژه مشترکي در خليج فارس انجام دهيم و بر اساس آن کتاب‌هايي نيز منتشر کنيم .

وي در ادامه يادآور شد: باستان شناسان يوناني در زمينه‌هاي مختلف مي‌توانند تحليل‌هاي مناسبي در زمينه رنگ و بافت شيميايي اشياي تاريخي موزه‌ها ارائه دهند.

سفير يونان در پايان بازديد از هنرهاي زيباي ايراني و مکانهاي باستاني ايران را يک نوع روان درماني توصيف کرد119/

انتهای پیام/

کد خبر 1389022843